Cowboys en Cowgirls


COWBOYS en COWGIRLS FEEST.           

Cowboy Billy is zijn paard kwijt dat wordt zoeken, want een cowboy zonder paard dat kan natuurlijk niet kunnen jullie helpen om het paard Lucky te zoeken? Terwijl de jarige de cadeautjes uitpakt kunnen jullie lekker wat snoepen en drinken jullie Cowboy en cowgirls Ranja vervolgens gaan jullie een Cowboy/girl zakdoek knutselen. Daarna zetten we een heuse cowboyhoed op en schminken jullie jezelf als Cowboys en girls. Als jullie dat allemaal gedaan hebben gaan jullie een foto-speurtocht lopen met onderweg allerlei spelletjes. Deze tocht is ongeveer 2 km lang. Maar ook tijdens deze tocht kunnen jullie regelmatig iets lekkers uit je rugzakje pakken. Als jullie alles goed hebben gedaan ligt er een heus Cowboy/Cowgirl diploma voor jullie klaar.

Dit kinderfeest is te reserveren vanaf 6 kinderen bij pannekoekenhuis “De Klomp” 0499-392201 of pannekoekenhuisdeklomp@home.nl . De volwassenen zijn de begeleiders en betalen alleen dat wat ze gebruiken. Het feestje (exclusief eten) duurt ongeveer 2.5 uur, en kost 9.95 per kind. U kunt het feestje afsluiten met pannenkoeken (zelf versieren met snoepjes) en ranja voor 4.95 per kind. Dit kan alleen als u het bij de reservering doorgeeft.

PRIJS: €9.95 per kind dit is inclusief: *ontvangst met iets lekkers en ranja *knutsel activiteit *schminken *bruikleen kleding *foto-speurtocht met opdrachten *koekje, pakje drinken en chips voor onderweg *diploma. OPTIONEEL *pannenkoeken versieren en ranja € 4.95